Сајам образовања 2022.

октобар 27, 2022

Наша школа је представљена на сајму образовања.

Наша школа је ове године имала част да се представи на Сајму образовања који је организован у оквиру 44. Сајма књига. Школу су, поред директора Владимира Бокића, представљали ученици првог, петог и осмог разреда, помоћница директора и наставница ликовне културе Јасмина Вучићевић, наставници разредне наставе Раденка Петровић и Срђан Девечерски и наставница физике и хемије Сузана Ћирић. Подршку ученицима и колегама пружили су и библиотекари школе заједно са ученицима седмог разреда издвојеног одељења у Дражњу. 

У оквиру представљања наше школе посетиоци су имали прилику да погледају и кратак филм путем којег су могли да се упознају са историјом и изгледом школе,  ученичком задругом, активностима реализованим од стране ученика и наставника, као и о спортским успесима који нашу школу представљају у најбољем светлу. На Сајму су, на штанду наше школе, представљени здрави и квалитетни производи наше ученичке задруге.

Учешће и представљање наше ученичке задруге је забележено и од стране телевизијских и новинарских екипа, којима је директор школе Владимир Бокић дао интервју о раду ученичке задруге. Том приликом је истакао да су у рад ученичке задруге укључени сви ученици, њих 465, колико броји наша школа, затим запослени, помоћно техничко особље и родитељи, када је потребна додатна помоћ. 

Интервју су дали и ученици који су причали о томе колико је корисно и занимљиво учествовати у раду задруге. Такође, причали су и о производима задруге, њиховом квалитету, као и о њиховој намени – сви производи се користе у школској кухињи.

Повезане вести