Ускршње честитке спремне за Русију

Као и претходне године,  наставила се сарадња млађих и старијих разреда, а све у циљу наставка сарадње са једном московском школом.     Активност која се догодила пред Ускршње празнике, остварена је према плану. У ову активност су били укључени ученици 3/6 одељења и  ученици старијих разреда, Бојане Динић, наставнице руског језика, Љиљане Јовановић Пауновић, учитељице и […]
27 маја, 2021

Као и претходне године,  наставила се сарадња млађих и старијих разреда, а све у циљу наставка сарадње са једном московском школом.

    Активност која се догодила пред Ускршње празнике, остварена је према плану. У ову активност су били укључени ученици 3/6 одељења и  ученици старијих разреда, Бојане Динић, наставнице руског језика, Љиљане Јовановић Пауновић, учитељице и Радмиле Марковић, наставнице енглеског језика.  У жељи да се развијају међупредметне компетенције и настави међународна сарадња, а уз подстицај, помоћ и координацију наставнице руског језика, Бојане Динић, која већ дуго година има сарадњу са наставницима наведене московске школе, успели смо да, иако у отежаним околностима, у епидемиолошким условима, припремимо  Ускршње честитке како бисмо их послали својим вршњацима у Русију. Ученици су се потрудили и спремно одговорили изазову. 

Повезане вести

У СУСРЕТ ПРОЛЕЋУ

У СУСРЕТ ПРОЛЕЋУ

У сусрет првом пролећном дану, млађи ученици ИО у Дражњу, украсили су све прозоре у ходницима...