УЧЕНИЦИ И ЊИХОВА КРЕАТИВНОСТ

септембар 23, 2022

На самом почетку школске године, ученици другог разреда издвојеног одељења у Дражњу су са својом учитељицом Зорицом Минић кроз различите активности изражавали своју креативност. На часу ликовне културе правили су стваралачке кецеље које ће користити на часовима, док су на часу српског језика уређивали пано својим фотографијама које представљају успомене из најранијег детињства.

Током септембра ученици другог циклуса су на часовима ликовне културе са наставницом Јасмином Вучићевић испратили лето и дочекали јесен. У својим радовима приказали су успомене са летњег рапуста и како изгледа јесен у њиховом окружењу.

Јесен су кроз различите креативне активности дочекали и ученици првог циклуса, како у матичној,  тако и у подручним школама. На часовима ликовне културе правили су предмете који их асоцирају на јесен (корпе за воће, шешире са јесењим мотивима) и израђивали радове са јесењим мотивима.

Ученици издвојеног одељења у Пударцима са учитељима Иваном Ракитом и Александром Вукотићем су на часпвима ликовне културе правили шешире са јесењим мотивима.

Ученици четвртог разреда издвојеног одељења у Дражњу са учитељицом Јасмином Дамњановић цртали су ликовне радове и птавили корпе за воће са јесењим плодовима.

Ученици четвртог разреда у Умчарима су са учитељицом Јасмином Маринковић на часовима ликовне културе приказали јесење мотиве техником зграфито.

Повезане вести